EAP Sardenya
Benvinguts a l'Equip d'Atenció Primària Barcelona Sardenya!
Telèfon: 93 567 43 80

Premis

 

Awards

  • 2016-Premi al Millor Projecte de Recerca SEMFYC: L'estudi Aequalis "Desigualtats en salut. Autocura, health literacy i capital social" de Rosa Monteserín, impulsat per la Fundació Salut i Envelliment de la UAB i l'EAP Sardenya amb la col·laboració de Recercaixa. 
  • 2015-Premi Fundació Mutuam Conviure: per al projecte ‘Avaluació del risc cardiovascular en la gent gran’ de Carles Brotons Cuixart (Investigador principal); Irene Moral Peláez, EAP Sardenya-IIB Sant Pau; Lluís Cuixart Costa, EAP Dreta Eixample-IIB Sant Pau; Mireia Puig Palma, EAP Sardenya-IIB Sant Pau.
  • 2013-Premi IV Jornada IIB Sant Pau: el Dr. Carles Brotons rep el premi en l'àrea Epidemiology, public health and healthcare services. Title: Attitudes toward preventive services and lifestyle: The views of primary care patients in Europe. the EUROPREVIEW patient study.
  • 2012-Premi a la millor tesis doctoral en l’àmbit de l’Atenció Primària: Càtedres Novartis de Medicina de Família otorga el primer premi a la tesi doctoral ‘Ensayo clínico aleatorizado sobre la eficacia de una intervención tras una valoración geriátrica integral en el ámbito de la atención primaria’, presentada per la Dra. Rosa Monteserín Nadal, metgessa de família de l’EAP Sardenya.
  • 2009-Premi a la Millor Publicació d'Investigació Original: En el context dels premis Medes 2009, el Dr. Carles Brotons rep el premi en la categoria de "Mejor Publicación de Investigación Original" otorgat per la Fundación Lilly.
  • 2004-Primer Premi de tesina de la 7a edició del Màster d'Infermeria de Salut Pública i Comunitària de la UB de Bellvitge: “Promoció i prevenció: Realitat o ficció?” va tenir com a objectiu principal identificar la prevenció de la malaltia i promoció de la salut que realitzen els professionals sanitaris en els centres d'atenció primària. Autors: Begoña Ichazo Tobella (infermera de l'EAP Sardenya), Sílvia Álvarez Barreiros (infermera en substitucions de l'EAP Sardenya), així com les infermeres Sílvia Villa Vázquez i Carmen Montañés Roig (infermeres de centres d’atenció primària).
© EAP Sardenya
C/ Sardenya, 466 · 08025 Barcelona · 93 567 43 80 · ajuda@eapsardenya.cat