EAP Sardenya
Benvinguts a l'Equip d'Atenció Primària Barcelona Sardenya!
Telèfon: 93 567 43 80

Prescripció literària

1 de setembre de 2017


Sabies que llegir ens aporta molts beneficis?


S'acosta la fi de l'estiu i, per a molts, la reincorporació a la rutina. Però tornar a la feina no vol dir renunciar a fer el que ens agrada i així podem allargar els efectes beneficiosos de les vacances.


Molts de nosaltres hem aprofitat l'estiu per llegir, perquè ens agrada i ens aporta plaer.

 

Sabies que centenars d'estudis demostren que llegir té beneficis en l'estat d'ànim de les persones? Doncs sí! A més, la lectura és capaç d'erradicar els problemes, les neurosis, els pensaments tòxics i l'astènia mental.

 

Confirmem que la lectura és un hàbit saludable que alimenta neurones de grans i petits! Per això, des del Grup de Salut Comunitària de l'EAP Sardenya volem millorar la qualitat de vida i iniciem la Campanya #salutliterària.

 

Objectiu: Demostrar que llegir ens aporta molts beneficis: cura la soledat, fa fora pensaments tòxics, alimenta el coneixement, millora la memòria, redueix l'estrès...

 

Com? Mensualment a les teles del centre i a les xarxes socials trobaràs una prescripció literària, relacionada amb la salut, recomanada per un professional del Sardenya.

 

Comencem setembre amb una recomanació de la Dra. Rosa Monterserín:

  • La sonrisa etrusca de José Luis Sampedro Sáez: "Trata de un anciano que por motivos de salud debe desplazarse a la ciudad, a casa de su hijo. Allí establecerá una bonita relación con su nieto e incluso volverá a enamorarse. En definitiva, la novela trata sobre el amor en todas sus facetas y el conocimiento profundo del alma humana".

Si vols participar, pots enviar-nos un correu a salutactiva@eapsardenya.cat amb el títol del llibre i cinc cèntims de la història.

 

Troba del teu professional la píndola literària!

 

#salutliterària    #salutactiva     #salutcomunitària   

#equipsardenyafasalut

© EAP Sardenya
C/ Sardenya, 466 · 08025 Barcelona · 93 567 43 80 · ajuda@eapsardenya.cat