EAP Sardenya
Benvinguts a l'Equip d'Atenció Primària Barcelona Sardenya!
Telèfon: 93 567 43 80

XVIII Setmana Sense Fum

22 de maig de 2017


"Menys fumar i més caminar"


La Setmana Sense Fum és una iniciativa de la Societat Espanyola de Medicina Familiar i Comunitària (semFYC) i CAMFiC a Catalunya, que durant els últims anys ha organitzat el Programa Atenció Primària Sense Fum.

A Catalunya, estem implicats: les Xarxes Catalanes d'Atenció Primària Sense Fum, Hospitals sense Fum i Universitats Saludables; el Consell de Col·legis de Farmacèutics, la Societat Catalana de Salut Laboral, la Federació de Municipis de Catalunya, l'Associació Catalana de Municipis i les Diputacions entre d'altres.

  • Quan? Del 25 al 31 de maig.
  • Objectiu: sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se o d'abandonar el consum de tabac i poder gaudir d'un ambient lliure de fum.
  • Lema: "Menys fumar i més caminar".

També podreu trobar diferents materials a www.setmanasensefum.cat, com per exemple vídeos, guia d'ajuda per deixar de fumar, consells i una infografia sobre tabaquisme, així com participar en un sorteig.

No us oblideu de la nostra campanya I tu, com et cuides? La Setmana Sense Fum és ideal per fer consciència i predicar amb el bon exemple, i que millor que compartint imatges saludables.


#ssfcat17   

#salutactiva     #salutcomunitària    #equipsardenyafasalut

© EAP Sardenya
C/ Sardenya, 466 · 08025 Barcelona · 93 567 43 80 · ajuda@eapsardenya.cat