EAP Sardenya
Benvinguts a l'Equip d'Atenció Primària Barcelona Sardenya!
Telèfon: 93 567 43 80

Prescripció literària

9 d'abril de 2018


Aquest mes amb sorteig!


Confirmem que la lectura és un hàbit saludable que alimenta neurones de grans i petits! Per això, des del Grup de Salut Comunitària de l'EAP Sardenya volem millorar la qualitat de vida amb la Campanya #salutliterària.

 

Objectiu: Demostrar que llegir ens aporta molts beneficis: cura la soledat, fa fora pensaments tòxics, alimenta el coneixement, millora la memòria, redueix l'estrès...

 

Com? Mensualment a les teles del centre i a les xarxes socials trobaràs una prescripció literària, relacionada amb la salut, recomanada per un professional del Sardenya.

 

Comencem l'Abril amb la recomanació de la Irene Moralestadista de la nostra Unitat de Recerca:

  • "El curioso incidente del perro a medianoche" de Mark Hadoon: ens relata la història d'un adolescent amb síndrome d'Asperger a partir de la mort del gos de la seva veïna. A mesura que el noi avança en la seva investigació, ens transmet la seva especial visió del món. Un llibre emotiu alhora que divertit.

Aquest mes, en el marc de la Diada de Sant Jordi, sortegem el llibre! Si vols participar en el sorteig, recomana una lectura relacionada amb la salut i menciona'ns: @eapsardenya.

 

Troba del teu professional la píndola literària!

 

#salutliterària    #salutactiva     #salutcomunitària   

#equipsardenyafasalut

© EAP Sardenya
C/ Sardenya, 466 · 08025 Barcelona · 93 567 43 80 · ajuda@eapsardenya.cat